Krydderkake i langpanne

Jul, Kaker og desserter, Oppskrifter | 0 kommentarer

Etter oppskriften til Brynhild Aase

Ingredienser

  • 150 g Melange

  • 8 dl kulturmelk

  • 5 dl sukker

  • 600 g hvetemel

  • 3 ts kanel

  • 1 ts kardemomme

  • 1  ts nellik

  • 1 ss natron

Slik gjør du

1

Smelt smøret og bland inn melken. Rør inn resten av ingrediensene.

2

Smør langpanna og dekk bunnen med bakepapir. Hell i røren og stek på 200 °C i omtrent 30 minutter. 

3

Skjær eller stikk ut stjerner av kaken, og plasser dem oppå hverandre. Dryss over melis før servering og du har en slående vakker julekake til selskapet. Kaken egnes godt til frysing. 

Vel bekomme!

Brynhild Aase

Ingrid Sandvik

Forfatter, Farmor si Oppskrift