Varm potetsalat

Jul, Oppskrifter | 0 kommentarer

Etter oppskriften til Else Berit Omland Hansen

Ingredienser

  • 6 kokefaste poteter

  • 50 g smør

  • 50 g hvetemel 

  • 7 dl helmelk

  • ¼ ts malt muskat

  • 1 liten purreløk 

  • 1 liten vårløk

  • Salt og pepper

Slik gjør du

1

Kok opp poteter, skrell dem og del opp i terninger. 

2

Smelt smøret i en gryte og bland inn hvetemel. Spe deretter med 5 dl melk og la det koke. Spe med litt mer melk etter hvert hvis sausen blir for tykk. Ha i salt, pepper og muskat.

3

Tilsett purre og vårløk og la det koke litt til før du tilsetter potetene til slutt. Pyntes med dill og serveres i skål.

Vel bekomme!

Else Berit

Ingrid Sandvik

Forfatter, Farmor si Oppskrift