Vepsebol
Etter oppskriften til Olaug Nevland

Ingredienser
-
3 eggehviter
-
250 g sukker
-
250 hasselnøtter
-
100 g kokesjokolade
-
0,5 dl kokosmasse
Slik gjør du
1
Stivpisk eggehvite og sukker. Hakk opp hasselnøtter og sjokolade i biter og tilsett dette sammen kokosmassen i eggedosisen.
2
Bland det godt sammen med slikkepott og sett på brett med teskje.
3
Stekes på 170 °C i 15-20 minutter.
-
På salg!
Begge bøkene (pakketilbud)
598.00 kr499.00 kr -
På salg!
Farmor si oppskrift – Julemat og Tradisjoner
399.00 kr349.00 kr -
På salg!
Farmor si oppskrift (2017)
399.00 kr249.00 kr -
På salg!
Jernspøkelset (signert) – innbundet
399.00 kr299.00 kr -
På salg!
Jernspøkelset (signert) – pocket
299.00 kr169.00 kr