Selge bøkene våre?

Våre bøker selges i bokhandel, men er også populære på koselige kaféer, gårdsutsalg og små butikker med særpreg. 

Farmor si oppskrift

(2017)

Farmor si oppskrift:

Julemat og tradisjoner

(2018)

Ingrid og Victoria har møtt bestemødre som er levende opptatt av tradisjoner og god mat laget fra bunnen av. 

For forhandlere:

Kontakt oss for en god pris tilpasset ditt utsalgssted på postkasse@aasewiig.no

For bokhandlere:

Bokhandlere kan bestille boka gjennom SentraldistribusjonISBN: 9788269047738

Farmor si oppskrift (2017)

Forlagets omtale:

Alle har en bestemor som lager noe ekstra godt. Enten det er verdens beste komlemiddag, den flotteste kringla, eller det beste syltetøyet, så har oppskriftene én ting til felles: de stammer fra nydelige, håndskrevne kokebøker og årelang erfaring. Disse skjulte skattene er viktige å ta vare på, og det er dette denne boka handler om.

I Farmor si oppskrift har Ingrid Sandvik besøkt bestemødre som gleder mange med sin matlaging, og samlet deres beste oppskrifter. Sammen med fotograf Victoria Bergort har hun portrettert personene bak maten i hjemmene deres. Nå inviteres du med på reisen.

Denne boka er en hyllest til våre alles bestemødre, deres håndskrevne kokebøker og den kjærligheten som finnes i tradisjonsrik matlaging. Boka tar deg med hjem til herlige damer med livslang erfaring fra kjøkkenet, og lærer deg om mat som metter, og mat som varmer hjertet.

Bildene, historiene og de fantastiske oppskriftene vil vekke minner fra barndommen og inspirere til matlaging. Sammen tar vi vare på disse verdiene til neste generasjon, og hindrer at gode tradisjoner blir glemt.

Farmor si oppskrift: Julemat og tradisjoner (2018)

Forlagets omtale:

Julematen vi gleder oss til hvert år stammer ofte fra oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner. Mange av dem finnes i håndskrevne kokebøker hos våre besteforeldre, men alle hemmelighetene er ikke nedskrevet. All kjærligheten som ligger bak disse tradisjonsrike oppskriftene er det viktig å videreføre til kommende generasjoner.

Derfor har vi tatt på oss å samle inn de kulturskattene som skjuler seg på kjøkkenet hos våre besteforeldre. Og vi hyller menneskene som står bak dem. Det er nemlig våre besteforeldre vi har å takke for våre juletradisjoner, og det er de denne boka handler om.

Få bestemødre har egen matblogg, og vi har derfor samlet deres beste oppskrifter og kjøkkenråd, samt deres personlige historier om tradisjonene de har båret fram. Bli med oss inn i hjemmene deres og lær om tradisjonsrik matlaging som både varmer, inspirerer og metter.